OR-Gİ'de çalışmalar sürüyor

Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk havalimanı Ordu-Giresun Havalimanı Projesi'nde çalışmalar sürüyor. Havalimanı çalışmalarına ilişkin basın mensuplarına açıklama yapan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalima

OR-Gİ'de çalışmalar sürüyor
Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk havalimanı Ordu-Giresun Havalimanı Projesi'nde çalışmalar sürüyor.
 
Havalimanı çalışmalarına ilişkin basın mensuplarına açıklama yapan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı Projesi'nin Türkiye'nin en önemli ve prestij projeleri arasında olduğunu söyledi. 
 
Projenin tamamlanması adına ilgili firmanın gece gündüz çalıştığını anlatan Balkanlıoğlu, çalışmalarla yakından ilgilendiklerini belirtti. 
 
Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini ifade eden Balkanlıoğlu, "Denize şu ana kadar 32 milyon tonun üzerinde taş döküldü" dedi. 
 
Balkanlıoğlu, alt yapı inşaatı tamamen biten havalimanında üst yapıda çalışmaların sürdüğünü dile getirerek, "Üst yapı çalışmaları ise hızla devam ediyor. İnşallah işçilerin gayretli ve özverili çalışmasıyla proje mart ayı içerisinde açılacak. Sayın bakanlarımız da bu yönde gerekli desteği veriyor. İnşallah havalimanı hedeflendiği tarihte açılır ve Ordu ile Giresun'a hizmet vermeye başlar" diye konuştu.
 
Balkanlıoğlu, en son gelen 50 milyon liralık ödenekle proje yapımının hızlandırıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel