"OR-Gİ için beddua ediyorlar!"

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, sis nedeniyle bazı uçakların rötar yapmasıyla ilgili, "Ne dediler biliyor musunuz? 'Pistler çürük yapılmış.' Hakikaten gülünecek bir olay. Aslında gerçek düşünceleri ne, biliyor musunuz? İçlerinden beddua ediyorl

"OR-Gİ için beddua ediyorlar!"
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, sis nedeniyle bazı uçakların rötar yapmasıyla ilgili, "Ne dediler biliyor musunuz? 'Pistler çürük yapılmış.' Hakikaten gülünecek bir olay. Aslında gerçek düşünceleri ne, biliyor musunuz? İçlerinden beddua ediyorlar, 'şunlar olmasın' diye" ifadelerini kullandı.
 
Bakan Canikli, Espiye AK Parti İlçe Başkanlığınca düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Giresun'da gerçekleştirilen ve yapımı devam eden yatırımlara değindi.
 
CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'nun, partilerinin ön seçimi yapıldıktan sonra sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunduğunu anlatan Canikli, "Ön seçim yapıldıktan sonra ve birinci sırayı kendisi kaybedip başka birisinin geldiği anlaşıldıktan sonraki Facebook sayfasına koyduğu yazı, aynen okuyorum. '29 Mart 2015 ön seçimi öncesi CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı'nın kardeşi Selim Kitapçı, neden Bülent Bektaşoğlu için aracılık yaptı? Fethullah Gülen cemaatinin Giresun temsilcisi Selim Kitapçı, CHP eski İl BAşkanı Aykut Gezmiş ile eski milletvekili Eşref Karaibrahim hangi amaç için bir araya geldi? Özellikle merkez ilçede Eşref Karaibrahim'e oy verenlerin yüzde 33'ünün Bülent Bektaşoğlu'na da oy vermesinin anlamı sizce nedir? CHP tabanı, bu kirli ilişkilerden rahatsızlık duymaktadır. CHP cemaatle değil, devrimci ruhu ile anılmalıdır? 'Bunu söyleyen biz değiliz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekili" diye konuştu.
 
Karaahmetoğlu'nun, "CHP'nin aday listesinin belirlenmesinde Paralel Çete'nin devreye girdiğini" söylediğini aktaran Canikli, "Gerçekten şu anda Cumhuriyet Halk Partisi'ni kumanda eden, Paralel Çete. Sadece burada değil. İtiraf ediyor, o anda kızmış" dedi.
 
Canikli, CHP ile Paralel Devlet Yapılanması arasındaki ilişki boyutunu bu kadar tahmin etmediklerini vurgulayarak, her siyasi partinin kendi yapısı içinde adayını belirlemesi gerektiğine işaret etti.
 
7 Haziran Genel Seçimleri sonrası için üç siyasi partinin oluşturacağı bir koalisyon hükümetinin kurulması yönünde çalışmaların var olduğunu aktaran Canikli, bu düşüncenin gerçekleşmeyeceğine olan inancını dile getirdi.
 
- "Her alanda en iyi hizmeti yapmaya çalışıyoruz"
 
AK Parti Hükümeti olarak Türkiye'ye güzel hizmetler sunma çabasında olduklarının altını çizen Canikli, şunları kaydetti:
 
"On üç yıldan beri bu ülkeye gerçekten her alanda en iyi hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Sağlıktan, eğitimden, yoldan, hastaneden. Bunları saymaya gerek yok, sayamayız da zaten. Yalnız muhalefetin bir özelliği var. Şimdi biz çıkıp açıklıyoruz. Projesini, planını ve her şeyini ayarlıyoruz. Parasını da ayarlıyoruz. Ondan sonra diyoruz ki, 'tamam, bu yatırımı yapıyoruz'. Muhalefet koroya başlıyor, 'yapamazsın, yapamazsın. Yalan söylüyorsun, kandırıyorsun'.  İnanın, bütün yatırımlar için bunu söylediler. En son havalimanı, Eğribel Tüneli, Karadeniz Sahil Yolu için söylediler. Hepsi için söylediler ama hepsini yaptık, yapıyoruz."
 
Canikli, geçen günlerde Ordu-Giresun Havalimanı'nda sis nedeniyle uçaklarda rötar yaşandığını hatırlatarak, "Sis her yerde oluyor, dünyada da oluyor. Ne dediler, biliyor musunuz? 'Pistler çürük yapılmış. Hakikaten gülünecek bir olay. 'Pistler patladı, uçaklar inemiyor' diyor. Aslında gerçek düşünceleri ne, biliyor musunuz? İçlerinden beddua ediyorlar, 'şunlar olmasın' diye. İnanın bunu yapıyorlar. Zaten bedduayı da nereden aldıkları belli, Pensilvanya'dan. Beraber hareket ediyorlar, bu da normal onlar için" değerlendirmesinde bulundu.
 
Canikli mitingten sonra Espiye Belediyesi'ni ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel