Operatör yanarak can verdi

Erzurum'da çekici üzerindeki vinç şehir şebeke tellerine takıldı.Vinci taşıyan çekici yandı, vincine çıkmak isteyen operatör ise elektrik akımına kapılarak can verdi.Özel bir müteahhitlik firması, Aziziye ilçesine bağlı Ağveren köyünde su kanalizasyon işl

Operatör yanarak can verdi

Erzurum'da çekici üzerindeki vinç şehir şebeke tellerine takıldı.

Vinci taşıyan çekici yandı, vincine çıkmak isteyen operatör ise elektrik akımına kapılarak can verdi.

Özel bir müteahhitlik firması, Aziziye ilçesine bağlı Ağveren köyünde su kanalizasyon işlerinde kullanılmak üzere çekici üzerinde bir vinci köye nakletmek istedi. Yavuz Selim Anadolu Öğretmen Lisesi yakınlarında çekici üzerindeki vinç, şehir şebeke tellerine takılarak yanmaya başladı.

Bu sırada çekici sürücüsü ve yanındaki iki kişi çekiciden atlayarak hayatlarını kurtardı. Operatör Levent Yanmaz (36) ise vincini kurtarmak isterken elektrik akımına kapıldı. Operatör Yanmaz, yanarak hayatını kaybetti.

Kamyondan inen arkadaşları Yanmaz'ın yanarak can vermesini korku içerisinde izledi. Erzurum'dan ve Aziziye ilçesinden gelen itfaiye ekipleri yanan çekiciyi söndürdü. Yanmaz'ın naaşı ise Cumhuriyet savcısının olay yerinde inceleme yapmasının ardından Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Görgü tanığı, kazaya çekici üzerindeki vincin elektrik tellerine takılmasının neden olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler