Onur'un aslında 4 günlük izni vardı

Onur Fikret Dülger’in (25), dört günlük dağıtım iznini kullanmayıp birliğine erken teslim olduğu ortaya çıktı.Afyon’daki feci patlamada 24 arkadaşıyla birlikte şehit düşen Onur Fikret Dülger’in (25), dört günlük dağıtım iznini kullanmayıp birliğine erken

Onur'un aslında 4 günlük izni vardı

Onur Fikret Dülger’in (25), dört günlük dağıtım iznini kullanmayıp birliğine erken teslim olduğu ortaya çıktı.

Afyon’daki feci patlamada 24 arkadaşıyla birlikte şehit düşen Onur Fikret Dülger’in (25), dört günlük dağıtım iznini kullanmayıp birliğine erken teslim olduğu ortaya çıktı.

HASRET ERKEN BİTECEKTİ !

İç mimar olan ve asker dönüşü çok sevdiği nişanlısı Gamze ile evlilik planları yapan Onur Fikret Dülger, kısa dönem askerliği için Samsun’daki acemilik eğitimi sonrası, hem vatani görevini bir an önce tamamlamak, hem de çok sevdiği ailesi ve nişanlısının hasretini erken dindirmek için dağıtım iznine çıkmadı, Afyon’daki birliğine teslim oldu.

PATLAMANIN ERTESİ GÜNÜ

Şehit Onur, iznini kullanmış olsa patlamanın olduğu günün ertesi birliğine katılmış olacaktı.

24 şehidimiz gibi Onur’un yürek yakan öyküsü dilden dile dolaştı. Şehidimizin GATA’daki DNA testinin ardından yarın ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Onur’un askeri tören ardından Akçaabat’ın Osmanbaba Mahallesi’nde toprağa verileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel