Onları Trabzon sevkiyatı yaktı!

Samsun'dan Trabzon'a uyuşturucu sevkiyatı yapmak isteyen bir kişinin suçüstü yakalanması üzerine başlatılan soruşturmada, gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Org

Onları Trabzon sevkiyatı yaktı!

Samsun'dan Trabzon'a uyuşturucu sevkiyatı yapmak isteyen bir kişinin suçüstü yakalanması üzerine başlatılan soruşturmada, gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, Samsun'dan Trabzon'a 20 gram esrar maddesi sevk etmek isteyen Kenan S'yi (24) suçüstü yakalamasıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bu kişinin ifadesi doğrultusunda gözaltına alınan Erden E. (33), Murat D. (23), Şerif K. (33) ve Yavuz K'nın (26) Emniyet Müdürlüğündeki sorgulamaları tamamlandı.

İlk ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi, çıkarıldıkları mahkemece ''uyuşturucu ticareti yapmak, uyuşturucu madde nakletmek ve uyuşturucu madde satışına aracılık yapmak'' suçlamasıyla tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel