Önce kesti, olmadı köprüden atladı

Samsun'da 17 yaşındaki Z. A. iddiaya göre askerde olan erkek arkadaşıyla cep telefonu ile görüştükten sonra bunalıma girip kendisini jiletle kestikten sonra 9 metre yükseklikteki beton köprüden atlayarak ölmek istedi. Ağır yaralanan Z.A., hastaneye kaldır

Önce kesti, olmadı köprüden atladı



Samsun'da 17 yaşındaki Z. A. iddiaya göre askerde olan erkek arkadaşıyla cep telefonu ile görüştükten sonra bunalıma girip kendisini jiletle kestikten sonra 9 metre yükseklikteki beton köprüden atlayarak ölmek istedi. Ağır yaralanan Z.A., hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay, İlkadım İlçesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Z. A. askerde olan erkek arkadaşıyla cep telefonu ile görüştükten sonra bunalıma girdi. Jiletle önce vucudunu kesen Z.A., görgü tanıklarının anlattıklarına göre daha sonra 9 metre yükseklikteki beton köprünün üzerine çıkarak kendisini boşluğa bıraktı. Toprak zemine düşen Z. A. ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Z. A., kızı ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler