Önce Kazdılar sonra yıktılar

Bir süre önce Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yenimahalle’de bulunan Numune Kampüsünde bulunan 112 binası yıkılarak yerine Sağlık İl Müdürlüğü yapılması planlanmıştı.Şükrü Üçüncü / Haber61.NETPlanlanan bu proje hayata geçerek hastanenin arka bahçe

Önce Kazdılar sonra yıktılar

Bir süre önce Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yenimahalle’de bulunan Numune Kampüsünde bulunan 112 binası yıkılarak yerine Sağlık İl Müdürlüğü yapılması planlanmıştı.

Şükrü Üçüncü / Haber61.NET

Planlanan bu proje hayata geçerek hastanenin arka bahçesinde bulunan binalar yıkılarak inşaat alanının temeli kazıldı. Sağlık İl Müdürlüğünün başlatmış olduğu proje bir süre sonra iptal edildiği ve açılan temelin tekrar kapandığı belirtildi.

Sağlık il Müdürlüğü konu ile ilgili henüz bir resmi açıklama yapmaz iken açılan alanın tekrar doldurulması ise kafalarda soru işareti bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel