Önce eşini öldürdü sonra başında bekledi!

Antalya'da eşini öldüren Seçkin K. karısının yanında bekledi

Önce eşini öldürdü sonra başında bekledi!
Bugün sabah saatlerinde Antalya'da kadın cinayeti yaşandı. 
Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’den bir süredir ayrı yaşadığı eşi ile görüşmek üzere Antalya’ya gelen 44 yaşındaki Seçkin S., üç çocuğunun annesi 42 yaşındaki Özlem S.’yi yanında getirdiği tüfekle vurdu. Özlem S. olay yerinde hayatını kaybetti. 
Olay saat 12.50 sıralarında Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesinde bulunan Kızılay Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi Özlem S.’den bir süredir ayrı yaşayan Seçkin S., eşiyle görüşmek üzere sabah saatlerinde Kocaeli’den Antalya’ya geldi. 42 yaşındaki 3 çocuk sahibi Özlem S., öğlen saatlerinde eşiyle Kızılay Parkı yakınlarında bulunan bir kafede buluştu.

İkili bir süre konuştuktan sonra tartışma yaşandı

İkili bir sürede kafede konuştuktan sonra parkın içerisinde bulunan banklarda oturmaya başladı. Araları çocuklar nedeniyle açık olan çift bir süre konuştuktan sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Seçkin S., yanında getirdiği özel yapılmış tüfekle eşinin göğsüne ateş etti. Aldığı kurşun yarası ile ağır yaralanan Özlem S., bir anda kanlar içerisinde yere yığıldı.

Eşinin başucunda gözaltına alındı
Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekibinin müdahale ettiği Özlem S., tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Seçkin S. ise polis tarafından eşinin başucunda gözaltına alındı. Özel yapım tüfeğe ise polis tarafından el konuldu. Özlem S.'nin cenazesi, polisin olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü. 
İkilinin bir süre kafede oturduğunu söyleyen görgü tanığı Bayram Toptaş, "Bir ses geldi lastik sesi gibi. Bir kamyon lastiği patladı diye ilgilenmedik. Sonra sesler gelmeye başladı. Kadının yerde hareketsiz yatığını gördük" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler