Önce annesini öldürdü sonra da..

Samsun'da eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma girdiği iddia edilen 30 yaşındaki Şehri Bilecen, annesi 63 yaşındaki Şahsenem Bilecen'i av tüfeğiyle öldürüp, evlerini ateşe verdi. Alevlerin arasında kalan Şehri Bilecen de feci şekilde can verdi.Olay, dün akş

Önce annesini öldürdü sonra da..

Samsun'da eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma girdiği iddia edilen 30 yaşındaki Şehri Bilecen, annesi 63 yaşındaki Şahsenem Bilecen'i av tüfeğiyle öldürüp, evlerini ateşe verdi. Alevlerin arasında kalan Şehri Bilecen de feci şekilde can verdi.

Olay, dün akşam Samsun'un Asarcık İlçesi'ne bağlı Gökgöl Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şehri Bilecen, eşinden ayrıldıktan sonra annesi Şahsenem Bilecen'in evine yerleşti. Bunalımda olduğu iddia edilen Şehri Bilecen, tartıştığı annesini av tüfeğiyle ateş ederek öldürdükten sonra kapıyı kilitleyip evi ateşe verdi. Bu sırada, evde olan abla Elmas Çetin yangını fark eden komşularının yardımıyla oturma odasının camını kırılarak dışarı çıkarıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını su sıkarak söndürdükten sonra anne ve kızının cesetlerine ulaştı. Anne ve kızının cesetleri otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyüro.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel