Ölüm bile ayırmadı...

Denizli'de baraj inşaatındaki kazada ölen 2 işçi, memleketleri Samsun'un Vezirköprü ilçesi Göl beldesinde gözyaşları içinde toprağa verildiler.Denizli'de inşaatı devam eden Adıgüzel-2 Barajı'nda yan perde betonlarının dökülmesi sırasında kalıp patlaması s

Ölüm bile ayırmadı...

Denizli'de baraj inşaatındaki kazada ölen 2 işçi, memleketleri Samsun'un Vezirköprü ilçesi Göl beldesinde gözyaşları içinde toprağa verildiler.

Denizli'de inşaatı devam eden Adıgüzel-2 Barajı'nda yan perde betonlarının dökülmesi sırasında kalıp patlaması sonucu 3 işçi dökülen betonun altında kalmış İşçilerden Emrah Öcalan (22) olay yerinde, Serdal Aykut (22) ise kaldırıldığı Buldan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. İşçilerin cenazeleri toprağa verilmek üzere Denizli’den Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Göl Beldesine götürüldü. Büyük bir acı yaşadıklarını belirten ölen Serdal Aykut’un abisi Orhan Aykut, kendisinin de kazanın meydana geldiği baraj inşaatında çalıştığını ancak, köye izne geldiği sırada yaşanan bu acının kendilerini yıktığını söyledi. Orhan Aykut, "Ölen iki arkadaş birbirinden hiç ayrılmazdı. 'Bizleri ölüm bile ayıramaz' derlerdi. Göl Merkez Mahalle muhtarı Ahmet Erdem ise geçtiğimiz aylarda yine beldede Sabri Turan’ın da İstanbul'da inşaattan düşerek vefat ettiğini, yaşanan bu kazayla birlikte acılarının büyüdüğünü dile getirerek, daha güzel bir gelecek için gurbete giden gençlerimizin bu şekilde dönüşlerinin büyük bir acı olduğunu dile getirdi.

Emrah Öcalan ve Serdal Aykut'un cenazelerin Göl beldesine gelmesiyle her iki ailede büyük bir acı yaşadı. Emrah Öcalan ve Serdal Aykut, Fatih Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından beldedeki mezarlıkta yan yana toprağa verildiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel