Ölü sayısı 9'a yükseldi

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ Samsun’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 8’e yükseldi. Samsun-Ordu karayolunda dolum tesisleri mevkisinde otomobilleri ile seyir halindeyken sele yakalanan Bütüner ailesi faciayı yaşadı. Baba Murat

Ölü sayısı 9'a yükseldi



FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


 Samsun’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 8’e yükseldi. 
Samsun-Ordu karayolunda dolum tesisleri mevkisinde otomobilleri ile seyir halindeyken sele yakalanan Bütüner ailesi faciayı yaşadı. Baba Murat Bütüner’in kullandığı otomobilin sele kapılması sonucu anne Emine Bütüner ve yanlarında bulunan çocukları Berkay ve Miğranur sele kapıldı. Yaşanan felakette baba Murat Bütüner vatandaşlar tarafından yaralı olarak kurtarılırken, yapılar çalışmalarda anne Emine Bütüner’in cansız bedenine ulaşıldı. Otomobilde bulunan ve halen kayıp olan küçük Berkay ve Miğranur’u arama çalışmaları sürüyor.
Kuzey Yıldızı Konutları’nda da apartman görevlisinin yaşadığı daireyi sular basınca evden çıkamayan Abdullah (3) ve Hüseyin Yılmaz (2) isimli kardeşler hayatlarını kaybetti. Küçük kardeşlerin cesetleri dalgıçlar tarafından yapılan arama çalışmaları sonrasında çıkartılırken, çocuklarını kurtaramadığını belirten acılı baba sinir krizleri geçirdi. Konutlarda zemin katta oturan Yazıcı ailesi de felakete evlerinde yakalandı. Komşularının Yazıcı ailesinin ortada olmadığını söylemesi üzerine evlerinde yapılan su deşarj çalışmaları sonrasında Amasya’dan gelen Sivil Savunma Su Altı Arama Kurtarma dalgıçları tarafından baba Kenan Yazıcı (40), oğlu Bedirhan (9) ve Mücahit’in (16) cansız bedenleri çıkartıldı.
Öte yandan, dolum tesisleri mevkisinde 2 bayanın cesedi kıyıya vurdu.

Samsun’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 9’a çıktı. 
Eski Sanayi Sitesi’nde bir dükkanda kalan Mehmet Yayla, esnaf tarafından ölü halde bulurdu. Mehmet Yayla ile birlikte ölü sayısı 9’a yükseldi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel