"Olimpiyat şoförleri olacağız!"

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, oda ziyaretlerine devam ediyor. Kara, bugün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve yönetimini ziyaret ederek oda çalışm

"Olimpiyat şoförleri olacağız!"

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, oda ziyaretlerine devam ediyor.

 

Kara, bugün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve yönetimini ziyaret ederek oda çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Ziyarette bir konuşma yapan TESOB Başkanı Metin Kara “bu bayrağı daha yukarı çıkarmak odalarımızın sıkıntılarını dinlemek bizim görevimizdir” dedi. Kara, odaların sıkıntılarının çok olduğunu ifade ederek “odalarımızın sıkıntıları çok sıkıntısız odamız 1 veya 2 tane gerisi ise hep sıkıntılı maalesef bugün belli sıkıntılarımız vardır ama birlik ve beraberlik içerisinde bu sıkıntıları atlatacağız” diye konuştu. Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, esnaf odasıyla meslek odalarının mekik dokuması gerektiğini ifade ederek, “”Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ayrı düşme lüksümüz yok. Bundan sonra tek yürek tek yumruk olacağız” şeklinde konuştu. Birlik ve beraberlik içinde meslek odalarının sıkıntılarının aşılması gerektiğini ifade eden Altuntaş, “Şoförler Odası iktisat odasıdır. Önümüzde 2011 olimpiyatları var. Şoför esnafı olarak biz bu olimpiyatlara en iyi şekilde hazırlanarak Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel