Ölen TS taraftarının babası isyan etti!

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam Ankara’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından dönen Trabzonspor taraftarlarını taşıyan aracın Giresun’un Görele ilçesinde kaza yapması sonrasında kazada hayatını kaybeden Şerafettin Vanlıoğlu’nun babası Cem

Ölen TS taraftarının babası isyan etti!

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam Ankara’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından dönen Trabzonspor taraftarlarını taşıyan aracın Giresun’un Görele ilçesinde kaza yapması sonrasında kazada hayatını kaybeden Şerafettin Vanlıoğlu’nun babası Cemalettin Vanlıoğlu isyan etti. 

Kazada araç içinde bulunan ve kazada yaralı olarak kurtulan yeğeni Eyüp Vanlıoğlu'nu gören amca Cemalettin Vanlıoğlu duygu dolu anlar yaşadı. Yeğenine kazayı soran Cemalettin Vanlıoğlu, isyan ederek “Benim oğlumun cenazesinde tabutun üstüne kesinlikle Trabzonspor bayrağı asılmayacak” dedi.
 
Kazayı anlatan Eyüp Vanlıoğlu ise kuzeni Şerafettin’i kazada kaybettiği için üzgün olduğunu belirterek "Ben araçta 'yerimizi değiştirelim' dedim ama o 'değiştirmemize gerek yok' dedi. Keşke yer değiştirseydik. Araç hiç süratli değildi. Nasıl oldu bende bilmiyorum birden bire oldu” diye konuştu.
 
Öte yandan cenazeler Trabzon Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Trabzon'un Of ilçesine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler