Ölen çocukların cesetleri bulundu

  Samsun’da dün gece sabaha kadar kesintisiz devam eden sağanak yağış sonucu Mert Irmağı taştı. Taşan ırmak yerleşim yerleri ve sanayi sitelerini sular altında bıraktı. Kuzey Yıldızı TOKİ Konutları’nın zemin katlarını da su bastı. Burada apartman görevlis

Ölen çocukların cesetleri bulundu

 

 

Samsun’da dün gece sabaha kadar kesintisiz devam eden sağanak yağış sonucu Mert Irmağı taştı. Taşan ırmak yerleşim yerleri ve sanayi sitelerini sular altında bıraktı. Kuzey Yıldızı TOKİ Konutları’nın zemin katlarını da su bastı. Burada apartman görevlisi olarak görev yapan Recep ve eşi Hüsnüye Yılmaz sel sularından kurtulurken, çocukları 3 yaşındaki Abdullah ile 1.5 yaşındaki Hüseyin sular altında kaldı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin saatlerce süren çalışmaları sonucunda Abdullah ve Hüseyin’in cesetlerine ulaşıldı. Yaşanan acı olay, Yılmaz ailesinin komşuları ve yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel