Ölen Annesini ölmedi dedi ve parasını çekti

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Araklı İlçesinde yaşayan A.D, vefat eden annesini defnettikten sonra resmi kuruluşlara ölümünü bildirmeyince başı derde girdi. Edinilen bilgiye göre; İlçe merkezinde yaşayan A.D, Mayıs 2014’de ölen annesinin cenaze işl

Ölen Annesini ölmedi dedi ve parasını çekti

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Araklı İlçesinde yaşayan A.D, vefat eden annesini defnettikten sonra resmi kuruluşlara ölümünü bildirmeyince başı derde girdi. Edinilen bilgiye göre; İlçe merkezinde yaşayan A.D, Mayıs 2014’de ölen annesinin cenaze işlemlerini tamamladıktan sonra aile kabristanlığına defnetti. A.D, annesinin ölümünü resmi kurumlara bildirmeyerek emekli maaşını bir süre bankadan çekti.

3 aylık maaşını çekmek için ATM’ye giden A.D, ilk seferde 5 bin 959 TL çekti. Aradan bir üç ay daha geçince ikinci sefer ATM’ye kartı sokan A.D, yine 5 Bin 959 TL çekti fakat bu sefer banka görevlilerine yakayı ele verdi. Görevliler durumu Jandarma’ya bildirdi. A.D, hakkında devleti 12 bin TL zarara uğratmaktan işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel