Olay adam Güven Haber61'e konuştu!

Yıldızlı Güven Hastanesi sahibi Hasan Güven, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun kendisine hitaben yapmı olduğu açıklamaya cevap verdi.Haber61.net'e konuşan Hasan Güven, "Benim belediye başkanına hiçbir borcum kalmadı, hepsini

Olay adam Güven Haber61'e konuştu!

Yıldızlı Güven Hastanesi sahibi Hasan Güven, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun kendisine hitaben yapmı olduğu açıklamaya cevap verdi.

Haber61.net'e konuşan Hasan Güven, "Benim belediye başkanına hiçbir borcum kalmadı, hepsini ödedim. Başkan çocukça hareketler yaparak bu olayı farklı bir yere taşıdı. Beni çağırıp benimle görüşmesini beklerdim. Çünkü o bir şehirin başkanı neden Yusuf’u oraya çağırdı anlamadım. Yusuf Aşık'ın başkana vermiş olduğu tunanağın yazıldığından iki gün sonra haberim oldu. Yusuf yazı yazıldıktan sonra bana söyledi. Başkana çok kırgınım" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel