Okuyan Şehir Rize

 Rize'de, 50. Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde, "Okuyan Şehir Rize" adlı kitap fuarı düzenlendi.Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde organize edilen fuarın açılışına, Vali Yardımcısı Şefik Aygöl'ün yanı sıra diğer ilgililer ve davetliler katı

Okuyan Şehir Rize

 Rize'de, 50. Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde, "Okuyan Şehir Rize" adlı kitap fuarı düzenlendi.

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde organize edilen fuarın açılışına, Vali Yardımcısı Şefik Aygöl'ün yanı sıra diğer ilgililer ve davetliler katıldı.

Aygöl, burada yaptığı konuşmada, özellikle gençlerin kitap fuarından faydalanması gerektiğini belirterek, "Kitaba ve okumaya değer veren herkese teşekkür ediyorum. Bu etkinliği fırsat bilip kitaba gösterilen ilginin daha da artmasını temenni ediyorum" dedi.

Demir Fuarcılık tarafından 25 yayın evinin katılımıyla organize edilen fuarda, 15 yazar bir hafta süreyle düzenlenecek çeşitli etkinliklerde okurlarla buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler