Okutan'ın mahalle gezileri

Bahçecik Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii Lokali'nde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Nuri Okutan, mahallelinin sorunlarını dinledi. Vali Okutan, vatandaşların dile getirdikleri sıkıntılarını tek tek not aldı ve beraberindeki daire müdürlerine talimatl

Okutan'ın mahalle gezileri

Bahçecik Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii Lokali'nde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Nuri Okutan, mahallelinin sorunlarını dinledi. Vali Okutan, vatandaşların dile getirdikleri sıkıntılarını tek tek not aldı ve beraberindeki daire müdürlerine talimatlar vererek, belirlenen sorunların çözümüne yönelik çalışmaları başlattı. Vali Okutan'ın Muhtar Ali Bal ve vatandaşlarla yaptığı sohbette mahallede yapılacak olan kamulaştırma çalışmaları, dolmuşlarla ilgili sıkıntılar ve gençlerin eğitim ve spor yapabilecekleri alanların oluşturulması öne çıkan konular oldu. Bu sorunların yanı sıra bazı vatandaşlar mahalledeki internet kafelerden, bazı vatandaşlar ise mahallede hayvan beslenmesinden şikayetçi oldu ve sorunlarının çözülmesini istedi.
Vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Vali Okutan, vatandaşların devletle el ele verdiği sürece çözülmeyecek sorun olmadığının altını çizdi. Vali Okutan, vatandaşların dile getirdiği konuların çözümü için gerekli çalışmaları hemen başlatacağını ifade ederek, vatandaşında kendilerine yardımcı olmasını istedi. Trabzon'da yakın bir zamanda bütün mahallelerde mobil karakol oluşturacaklarını belirten Vali Okutan, MOBESE sisteminin de faaliyete girmesiyle birlikte mahallelerde huzurun en üst düzeyde sağlanacağını söyledi. Mobil karakol sitemiyle birlikte polisin vatandaşla sürekli diyalog içerisinde olacağına dikkat çeken Vali Okutan, vatandaşın da bilgilerini devletle paylaşmasının şehrin huzuru için büyük önem arz ettiğinin altını çizdi.
Vali Okutan, Bahçecik Mahallesi'nden ayrılırken çocukların kendisine gösterdiği ilgiye karşılıksız kalmadı ve çocuklara çikolata ile kitap dağıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel