Okutan TRT'de canlı yayında

Yıllık izninden beş gün alarak Ankara'ya giden Trabzon Valisi Nuri Okutan, izinli bulunduğu süre içerisinde hem kızının üniversiteye kayıt işlemleri ile uğraşırken hem de bakanlıklar nezdinde Trabzon'la ilgili iş takibi yapmaktadır. Trabzon ilinin tanıtım

Okutan TRT'de canlı yayında
Yıllık izninden beş gün alarak Ankara'ya giden Trabzon Valisi Nuri Okutan, izinli bulunduğu süre içerisinde hem kızının üniversiteye kayıt işlemleri ile uğraşırken hem de bakanlıklar nezdinde Trabzon'la ilgili iş takibi yapmaktadır.

Trabzon ilinin tanıtımına da çok önem veren Vali, bu arada bir fırsat bulup TRT Televizyonunda canlı yayına katılarak ilimizi tanıtacak.

6 Eylül 2008 Cumartesi günü TRT 2 de 09.30 da canlı yayınlanacak olan Habervizyon Programına katılacak olan Vali Okutan; Trabzon'la ilgili ileriye dönük sosyal-kültürel, ekonomik, turizm ve diğer konulardaki projelerden bahsedecektir.

Ayrıca TRT Stüdyosunda Trabzon'a özgü el sanatları ve yöreye has ürünlerden oluşan bir de stant da oluşturulacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel