Okul'da uyuz alarmı!

Samsun'un Canik İlçesi Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nda yatılı olarak okuyan 8 öğrencinin köpekle oynadıkları için uyuz salgınına yakalanması paniğe neden oldu.8 öğrencinin ardından diğer öğrencilerin de kaşıntı şikayeti ile Aile Sağlığı Merkezi'ne başvur

Okul'da uyuz alarmı!

Samsun'un Canik İlçesi Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nda yatılı olarak okuyan 8 öğrencinin köpekle oynadıkları için uyuz salgınına yakalanması paniğe neden oldu.

8 öğrencinin ardından diğer öğrencilerin de kaşıntı şikayeti ile Aile Sağlığı Merkezi'ne başvurması üzerine okul yönetimi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık Grup Başkanlığı'nın önerisi ile yatılı olarak okuyan 70 öğrenciyi evlerine gönderdi.

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, okulda uyuz salgınının bulunduğu ve tüm öğrencilerin salgından etkilenmemesi için önlem alındığını belirterek, uyuz olan 8 öğrencinin tedavi ettirildikten sonra ilaçları ile birlikte evlerine gönderildiğini ifade etti. Yetkililer, pansiyonda uyuza karşı temizlik yapmak için geri kalan 62 öğrenciyi de evlerine gönderdiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel