"Okan Karga" Vakfıkebir'in maskotu oldu

İlçe merkezinde birkaç gün önce yol kenarında baygın halde bulunan ve Veteriner Hekim Cengiz Akyüz tarafından tedavi edilen karga artık insanlarla iç içe yaşıyor. Tedavi edildikten sonra doğaya bırakılan karga tedavi edildiği kiliniğin önünden bir an olsu

"Okan Karga" Vakfıkebir'in maskotu oldu


İlçe merkezinde birkaç gün önce yol kenarında baygın halde bulunan ve Veteriner Hekim Cengiz Akyüz tarafından tedavi edilen karga artık insanlarla iç içe yaşıyor. Tedavi edildikten sonra doğaya bırakılan karga tedavi edildiği kiliniğin önünden bir an olsun ayrılmazken, ilçenin adeta maskotu haline geldi. Veteriner Hekim Cengiz Akyüz, “Tedavi edip doğaya saldığımız karga geri gelince bize de sadece onu beslemek kaldı. Kliniğin önünde peynir, kıyma v.s. gibi yiyeceklerle besliyoruz. Çevredeki esnaflar da kendisine alıştı ve bakıyorlar. Kendisine gösterilen ilgi nedeniyle insanların peşinden ayrılmıyor. kargaya esnaflar ‘Okan’ adını taktılar. Çünkü sanatçı Okan Bayülgen’in tüm elbiseleri siyah. Esnaf arkadaşlarımız da bu sevimli kargaya onun adını yakıştırmışlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler