Oğuzhan'dan liseli kıza mektup!

Trabzon'da, Santa Maria Katolik Kilisesi rahibi Andrea Santoro'yı öldürdüğü iddiasıyla cezaevinde bulunan Oğuzhan Akdin, Bolu'da lise Öğrencisi bir kıza arkadaşlık mektubu gönderdi. Akdin, gazetede hikayesini okuduğu lise Öğrencisine gönderdiği mektubunda

Oğuzhan'dan liseli kıza mektup!

Trabzon'da, Santa Maria Katolik Kilisesi rahibi Andrea Santoro'yı öldürdüğü iddiasıyla cezaevinde bulunan Oğuzhan Akdin, Bolu'da lise Öğrencisi bir kıza arkadaşlık mektubu gönderdi. Akdin, gazetede hikayesini okuduğu lise Öğrencisine gönderdiği mektubunda, "Belki beni medyadan tanırsınız. Kilisede görevli rahip Santoro cinayetinden yatmaktayım." ifadelerini kullanıyor.

Bolu'da bir lisede 1770 Öğrenci arasında tek kız Öğrenci olan Pelin B.'ye, yaklaşık bir ay önce ilginç bir isimden arkadaşlık mektubu geldi. Santa Maria Katolik Kilisesi rahibi Andrea Santoro cinayeti hükümlüsü Oğuzhan Akdin, Pelin B.'ye arkadaşlık mektubu gönderdi. Akdin, Trabzon Kapalı Cezaevi'nden gönderdiği mektubuna, "Şimdi kimdir bu diyeceksiniz. Çünkü ne sen beni, ne de ben seni tanıyorum. 29 Ocak 2011 tarihli gazetelerde sizinle alakalı haberi okudum. Dikkatimi çekti. 1800 nüfuslu bir okulda, bir tek kız okumanız, hem büyük bir cesaret, hem insanlara örnek bir davranış biçimi diyebilirim. Sizi tebrik etmek amaçlı rahatsız ettim. Umarım bu davranışımdan beni yadırgamazsınız." diye başlıyor.

Kendinden de bahseden Akdin, mektubuna şöyle devam ediyor: "Pelin, şimdi size kendimi ve kim olduğumu, bu mektubu nereden yazdığımı anlatmak istiyorum. Belki beni medyadan tanırsınız. 05.02. 2006 tarihinde Trabzon'da kilisede görevli Rahip Santoro cinayetinden yatmaktayım. 15 yaşında bu suçtan dolayı, 5 yıldır Trabzon Kapalı Cezaevi'nde cezaevindeyim. Şükürler olsun ki çoğu gitti azı kaldı. Eğer sizi rahatsız ettiysem çok özür dilerim. Gazetelerden, dergilerden birilerinin adresini alıp herkese mektup yazan bir kişi değilim. Sadece sizin resminizi ve haberinizi okuyunca yazma gereksinimi duydum. Sizi üzücü bir davranış yaptıysam affınıza sığınırım. Dilerseniz sizinle mektup arkadaşlığı yapabilirim. Cevap yazmazsanız sizi bir daha rahatsız etmem. Bundan emin olabilirsiniz."

Oğuzhan Akdin, mektubunda, kaldığı cezaevinde birçok gazetecinin haber yapmak için ziyaretine geldiğinden bahsediyor. Gazetecileri reddettiğini kaydeden Akdin, mektubunu şöyle tamamlıyor: "Kimseyle bu yaşadığım bu Hadise hakkında hiç bir şey paylaşmak istemiyorum. Bunu size yazmamdaki gayem, herkesle konuşmak, yazışmak huyum değil. Ama dediğim gibi arzu ederseniz sizinle mektup arkadaşlığı yapabilirim. Daha fazla seni yazdıklarımla yormak istemiyorum. Sizde mektup yazmayı düşünürseniz adresimi yazacağım. Hoşça kalın"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel