Ogün yolun karşısına geçemedi

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde motosikletin çarptığı küçük çocuk yaralandı. Ayağı ve omzu kırılan küçük çocuğu çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalışırken, sağlık görevlilerin gelmesi ile müdahaleden korkan çocuk bağırmaya başladı. Ehliyetsiz motosikl

Ogün yolun karşısına geçemedi

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde motosikletin çarptığı küçük çocuk yaralandı. Ayağı ve omzu kırılan küçük çocuğu çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalışırken, sağlık görevlilerin gelmesi ile müdahaleden korkan çocuk bağırmaya başladı. Ehliyetsiz motosiklet sürücüsü ise gözaltına alındı.

 

Kaza Müftü Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Hastane Caddesi mevkiinden Devrek Caddesi istikametine seyir halinde olan 67 LE 490 plakalı motosiklet sürücüsü Salih Zaman, yolun karşısına geçmek isteyen Ogün Akdeniz'e (11) çarptı. Çarpışmanın etkisi ile Ogün Akdeniz yere düşerken, motosiklet sürücüsü Salih Zaman ise motosikletten kendini attı.

 

Kazada motosiklet sürücüsü yaralanmazken, ayağı ve omuzu kırılan Ogün Akdeniz'i sakinleştirmek o kadar kolay olmadı. Kazada sol ayağı ve omuzu kırılan Ogün Akdeniz için sağlık ekiplerine haber verildi. Vatandaşlar bir yandan küçük çocuğu sakinleştirmeye çalışırken, bir yandan da ambulansın geç geldiğini öne sürerek tepki gösterdiler.

 

Olay yerine ulaşan 12 sağlık görevlileri yaralı çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, minik Ogün'ü sakinleştirmek için çaba gösterdi. Minik çocuk hastaneye gitmek istemediğini ve yanına babasının gelmesi isteyerek bağırmaya başladı. Ayağı ve omzu kırılan Ogün Akdeniz, ilk müdahalenin ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Kaza ile ilgili inceleme yapan polisler olay yerinde görgü şahidi bulmakta zorlandı. Şükran Çetin (42) olayı gördüğünü söyleyerek karakolda ifade verdi. Şükran Çetin, kazanın, çocuğun karşıdan karşıya geçmek isterken olduğunu söyledi.

 

Öte yandan ehliyetsiz olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü Salih Zaman ifadesi alınmak üzere merkez karakoluna götürülürken, ifadesinde küçük bir çocuğun önüne aniden çıktığını ve manevra yapmak için hiç fırsatının olmadığını söyledi.

 

Kazada hasar gören motosiklet yediemine alındı. Sol ayağı ve omuzu kırılan Ogün Akdeniz'in hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel