Oğullarının yanına gittiler!

Trabzon'da akrabalarının cenaze töreninden dönerken geçirdikleri trafik kazasında ölen çift, toprağa verildi. Eyüp Sultan Bektaş ve eşi Ergül Bektaş için Akçaabat ilçesine bağlı Yeşiltepe köyü Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, çiftin akrabalar

Oğullarının yanına gittiler!

Trabzon'da akrabalarının cenaze töreninden dönerken geçirdikleri trafik kazasında ölen çift, toprağa verildi.

Eyüp Sultan Bektaş ve eşi Ergül Bektaş için Akçaabat ilçesine bağlı Yeşiltepe köyü Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, çiftin akrabaları ve yakınları, İl Özel İdaresi çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Bektaş çiftinin cenazeleri, Akçaabat Müftüsü Yakup Baki tarafından öğle vakti kıldırılan cenaze namazının ardından aynı köydeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan, Eyüp Sultan ve Ergül Bektaş çiftinin 24 yaşındaki oğlu Miktat Emin Bektaş'ın, 2007 yılında Trabzon'un Boztepe Mahallesi'nde istinat duvarının otomobilin üzerine çökmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

İl Özel İdarisinde işçi olarak çalıştığı belirtilen Eyüp Sultan Bektaş'ın (51) kullandığı 61 TL 616 plakalı otomobil, Akçaabat ilçesi Yeşiltepe köyündeki yolda, kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton su deposuna çarpmıştı. Kazada, bir akrabalarının cenaze törenine katılıp akşam saatlerinde okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledikten sonra evlerine döndükleri öğrenilen sürücü Bektaş ile eşi Ergül Bektaş (48) olay yerinde ölmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel