Öğrencilere temizlik yaptırılıyor

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Trabzon'un Of ilçesindeki bir lisede katkı payı ödemeyen öğrencilere genel ve tuvalet temizliği yaptırıldığı iddiasıyla ilgili olarak, ''Böyle bir şeyi kabul etmek mümkün değil. Konuyla ilgili inceleme

Öğrencilere temizlik yaptırılıyor

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Trabzon'un Of ilçesindeki bir lisede katkı payı ödemeyen öğrencilere genel ve tuvalet temizliği yaptırıldığı iddiasıyla ilgili olarak, ''Böyle bir şeyi kabul etmek mümkün değil. Konuyla ilgili inceleme başlattık'' dedi.

Sandıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Of ilçesindeki Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Anadolu Teknik Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi'nde katkı payı ödemeyen öğrencilere okulda tuvalet ve genel temizlik yaptırıldığı iddiaları üzerine soruşturma açıldığını belirtti.
Böyle bir şeyi kabul etmenin mümkün olmadığını ve konuyla ilgili inceleme başlatıldığını vurgulayan Sandıkçı, ''Yetkililere böyle bir uygulama varsa bunun hemen iptal edilmesi talimatı verildi. Pazartesi gerekli görüşmeler yapılarak konunun gereği yapılacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler