Öğrencilerden takdirlik davranış!

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Ömer Nakkaş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Kültür-Edebiyat Kulübü öğrencileri kendi aralarında topladıkları harçlıklarla yardıma muhtaç aileye gıda yardımında bulundu.Her ay insanlara faydalı bir etkinliği ilke edinen Kültür-Ed

Öğrencilerden takdirlik davranış!

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Ömer Nakkaş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Kültür-Edebiyat Kulübü öğrencileri kendi aralarında topladıkları harçlıklarla yardıma muhtaç aileye gıda yardımında bulundu.

Her ay insanlara faydalı bir etkinliği ilke edinen Kültür-Edebiyat Kulübü öğrencileri Vakfıkebir ilçesine bağlı Hacıköy Mahallesi’nde yardıma muhtaç Ertuğral Ailesi’ne yardım eli uzatarak örnek bir davranış sergilediler.

Okulun Edebiyat öğretmeni Ali Kemal Mutlu, Okul Başkanı Büşra Kılıç, beraberinde Kulüp öğrencilerinden Songül Kotbaş ile birlikte 4 çocuğu ile yaşayan Emine Ertuğral ailesini ziyaret ederek harçlıklarla aldıkları gıda ve erzak malzemelerini Ertuğral Ailesi’ne teslim ettiler.

Ömer Nakkaş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Kültür-Edebiyat Kulübü olarak bir karar aldıklarını ifade eden okulun Edebiyat öğretmeni Ali Kemal Mutlu, “Öğrencilerimizle birlikte okulumuz civarında yardıma muhtaç olanları belirleyelim ve yardım yapalım diye düşündük. Öğrencilerimiz de bunu anlayışla karşıladılar ve mahallemizde yaşlı teyzeyi bulduk, kendisi de yapılan bu yardımdan mutlu oldu. Yapılan bu yardımı da kendisi kabul ettiği için kendisine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler