Öğrencilerden dolmuş zammına isyan

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararla 1 Ocak'tan itibaren dolmuşlara 25 kuruş zam yapılarak 2 TL olması sivil halkın yanı sıra KTÜ'lü öğrencilerin de tepkisini çekti.Geçen yıl başında yapılan zamın ardından bu yıl yakıt fiyatlarının düşme

Öğrencilerden dolmuş zammına isyan

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararla 1 Ocak'tan itibaren dolmuşlara 25 kuruş zam yapılarak 2 TL olması sivil halkın yanı sıra KTÜ'lü öğrencilerin de tepkisini çekti.

Geçen yıl başında yapılan zamın ardından bu yıl yakıt fiyatlarının düşmesine rağmen zam yapılması tepkkileri daha da artırırken öğrenciler de zor durumda kaldıklarını belirttiler.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrenci Derneği konuyla ilgili Rektörlüğe de çağrı yaparak kendilerine sahip çıkmalarını isterken yaşanan mağduriyetitn giderilmesini istediler.

Sivil vatandaşlarında oldukça zor durumda kalacağını vurgulayan öğrenciler alınan bu kararın bir an önce değiştirilmesi gerektiğini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel