Öğrenciler şölende coştu

 AK Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen 'Gençlik Şöleni'ne katılan öğrenciler gönüllerince eğlendi. Eski Öğretmenevi salonununda yapıla

Öğrenciler şölende coştu

 

AK Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen 'Gençlik Şöleni'ne katılan öğrenciler gönüllerince eğlendi.

 

Eski Öğretmenevi salonununda yapılan şölenle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları Başkanı Ali Madenci, şölene Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen ve Vakfıkebir'de okuyan bin 422 üniversiteli öğrencinin katıldığını söyledi.

 

Öğrencilerin okulları bittiğinde yaşadığı illere döneceğini belirten Madenci, tanışıp kaynaşmalarının önemine değindi. Öğrencilerle Gençlik Şöleni'nde bir araya geldiklerini ifade eden Madenci, şöyle konuştu: "Onların sıkıntılarını, ihtiyaçlarını belirleyip gidermeye çalışıyoruz. Öğrencilerin sıkıntılarına çözüm bulmak, sürekli yanlarında olmak, rahat huzurlu bir ortam sunmak ve ilçemizi, kendi yaşadığı iller ya da ilçeler gibi hissetmelerini istiyoruz." dedi.

 

Gençliğin sürekli olarak zorluklarla karşılaştığını ancak AK Parti siyasetine inanan gençlerin her türlü zorluklara karşı direndiğini ve zoru başarmanın sabrını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendiklerini belirten Madenci, "Başbakanımızın siyasete ilk çıktığı yer gençlik kollarıdır, o da bu zorlu yolları, önüne çıkan tüm engelleri bir bir aşıp bu makama ulaşmıştır. 'Muhtar bile olamaz' diyen zihniyeti, her zaman her alanda alt etmeyi başaran başbakanımızın yolunda yürümekten gurur ve onur duyuyoruz." şeklinde konuştu.

 

Şölende Grup Atonal'ın söylediği şarkılarla eğlenen gençler dans, horon, kolbastı ve halay çekip oynayarak stres attı.

Üniversite öğrencileri de şölenden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek bu tarz etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel