Öğrenciler mükafatlandırıldı

Birinci Kademede İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu, ikinci kademede ise Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu’nun birinci olduğu yarışma öncesi bir konuşma yapan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, kaybedeni olmayan bu yarışmada tüm öğrencilerin gönüllerin de b

Öğrenciler mükafatlandırıldı

Birinci Kademede İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu, ikinci kademede ise Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu’nun birinci olduğu yarışma öncesi bir konuşma yapan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, kaybedeni olmayan bu yarışmada tüm öğrencilerin gönüllerin de birincisi olduğunu söyledi. Sonel, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Çok çalışın ve başarılı olmak için elinizden gelen gayreti gösterin. Çünkü bu ülke kolay kazanılmadı. İleride başarılı olarak bu ülkeye en iyi şekilde hizmet edeceğinize inancımız tam” dedi.

Yarışmada birinci olan okulların öğrencilerine tam altınlarını Kaymakam Tuncay Sonel, ikinci olan okulların öğrencilerine altınlara Of Belediye Başkan Vekili Tahir Hacıahmetoğlu, üçüncü olan okulların öğrencilerine altınları ise İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız tarafından takılarak başarılarının devamını dilediler. İsmail Yıldırım İlköğretim Okulu ve Uğurlu Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu’nun ikinci olduğu yarışmada, üçüncülüklere ise 28 Şubat İlköğretim Okulu ile Bölümlü Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu elde etti.

Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız, Belde Belediye Başkanları, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler , Öğrenciler ve velilerin katıldığı yarışma sonunda, 5 Yüze yakın öğrenciye Of Kaymakamı Tuncay Sonel ve Of Belediye Başkanı Murat Saral tarafından bir yemek verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel