Öğrenci rehin almak istedi ama..

Ordu'da silahla dolaştığı ihbarı üzerine polislerin üzerini aramak istediği şahıs, havaya 1 el ateş ettikten sonra okul bahçesine girdi. Burada bir öğrenciyi rehin almak isteyen zanlı, polisin operasyonuyla yakalandı.Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerin

Öğrenci rehin almak istedi ama..

Ordu'da silahla dolaştığı ihbarı üzerine polislerin üzerini aramak istediği şahıs, havaya 1 el ateş ettikten sonra okul bahçesine girdi. Burada bir öğrenciyi rehin almak isteyen zanlı, polisin operasyonuyla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde ağabeyinin işlettiği büfe belediye ekipleri tarafından yıkılan çeşitli suçlardan sabıkalı Barış Kırdemir (30), öğle saatlerinde elindeki silahla parkta görüldü. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye gelen polis, Bucak Mahallesi'nde Barış Kırdemir'in üzerini aramak istedi. Polise direnen Barış Kırdemir, silahını çekip havaya 1 el ateş ettikten sonra aynı mahalledeki Şehit Üsteğmen Doğan Gökbulut İlköğretim Okulu'nun bahçesine girdi. Bahçede bulunan öğrenciler ve velileri büyük panik yaşarken, bir öğrenciyi rehin almak isteyen zanlı polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Zanlı sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Zanlının belediye ile olan sorunları nedeniyle silah taşıdığını söylediği iddia edildi.

VALİLİK AÇIKLAMASI

Olayla ilgili olarak Ordu Valiliği de yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "26 Ekim 2010 Salı günü Bucak Mahallesi 347. Sokak'ta, Şehit Üsteğmen Doğan Gökbulut İlköğretim Okulu yakınlarında devriye görevi yapan emniyet görevlileri, daha önce çeşitli suçlardan sabıkası bulunan B.K. adlı şahsın durumundan şüphelenmiştir. Polis memurları, şüpheli B.K.'yı kontrol etmek amacıyla yanına yaklaştığı sırada, paniğe kapılan şüpheli B.K. polisten kurtulmak amacıyla bölgede bulunan Şehit Üsteğmen Doğan Gökbulut İlköğretim Okulunun bahçesine doğru kaçmıştır. Şüpheli B.K. okul bahçesine girmeden kendisini yakalamaya çalışan polis memurlarına doğru, elinde bulunan tabancayla 1 el havaya ateş etmiştir. Daha sonra okul bahçesine giren saldırgan burada 1 çocuğu rehin almak istediği esnada polis memurları tarafından başarılı bir operasyonla yakalanarak, etkisiz hale getirilmiştir. Saldırgan daha sonra, adli makamlara teslim edilmek üzere gözaltına alınmıştır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler