Oğlu hayatını kurtardı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 82 yaşındaki annesinin kalp krizi geçirdiğini anlayan Nurettin Ersoy, annesini sırtında taşıyarak kendi imkanları ile hastaneye götürerek hayatta kalmasını sağladı.  Fatsa ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Anadolu Sokak’ta otura

Oğlu hayatını kurtardı!
Ordu’nun Fatsa ilçesinde 82 yaşındaki annesinin kalp krizi geçirdiğini anlayan Nurettin Ersoy, annesini sırtında taşıyarak kendi imkanları ile hastaneye götürerek hayatta kalmasını sağladı. 
 
Fatsa ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Anadolu Sokak’ta oturan 82 yaşındaki Emine Deli, kalp rahatsızlığı geçirdi. Annesinin kalp krizi geçirdiğini anlayan Nurettin Ersoy, hemen annesini sırtına alarak apartmandan aracına indirdi ve Özel Avrasya Medi Tech Hastanesi’ne götürdü. Burada kalbi durduğu tespit edilen Emine Deli’ye kalp masajı ile müdahale yapıldı. Bir müddet sonra kalbi tekrar çalışan Emine Deli, hemen yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 3 gün yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra tamamen kendine gelen Emine Deli, daha sonra normal servise alındı ve birkaç gün içerisinde taburcu olacak.
 
KÖYDE CENAZE HAZIRLIĞI BİLE YAPTILAR
 
Emine Deli’nin oğlu Nurettin Ersoy, panik anında ambulans çağırmak aklına gelmediğini belirterek, “Hastane evimize yakındı. Hemen sırtımda 3. kattan arabaya indirdim ve hastaneye taşıdım. Annemin ev ile hastane arasında kalbinin durduğunu öğrendik. Doktorların yoğun gayreti ile de kalbi tekrar çalıştı. Yoğun bakımdayken yaşayacağına dair bir umudumuz yoktu. Hatta cenaze olacak diye büyüklerimiz köye giderek evimizin yanında cenaze hazırlığı bile yaptılar. Hatta doktor bile inanılmaz bir durum olduğunu söyledi. Annem bugün çok şükür iyi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel