Of'tan Van'a anlamlı yardım

Trabzon'un Of İlçesi Kardeşeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince Van'daki depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.Of Kardeşeli Derneği Başkanı Musa Gözütok, yaptığı açıklamada, ilçedeki hayırsever vatandaşların katkılarıyla Van'daki depre

Of'tan Van'a anlamlı yardım

Trabzon'un Of İlçesi Kardeşeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince Van'daki depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.

Of Kardeşeli Derneği Başkanı Musa Gözütok, yaptığı açıklamada, ilçedeki hayırsever vatandaşların katkılarıyla Van'daki depremzedelere gönderilmek üzere yardım kolileri hazırladıklarını belirtti.

Yardım kolilerinde çocuklar için kaban, bot, pantolon ve kazak bulunduğu, yardımların en kısa sürede Van'a gönderileceğini ifade eden Gözütok, ''Depremden zarar gören vatandaşlarımızın mağduriyetini bilerek bir nebze de olsa yardımcı olmak istedik.

Bu tür olaylar herkesin başına gelebilir. Bu konuda insanları duyarlı olmaya çağırıyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel