Of'tan Midyat'a gönül köprüsü

Midyat ilçesi ile Of ilçeleri arasındaki yardım köprüsü devam ediyor. İki ilçe arasında kurulan gönül köprüsünde yardımlar bütün hız ile devam ediyor.Mardin'in Midyat ilçesi ile Trabzon'un Of ilçeleri arasındaki gönül köprüsü artarak güçleniyor. Özürlü ço

Of'tan Midyat'a gönül köprüsü

Midyat ilçesi ile Of ilçeleri arasındaki yardım köprüsü devam ediyor. İki ilçe arasında kurulan gönül köprüsünde yardımlar bütün hız ile devam ediyor.

Mardin'in Midyat ilçesi ile Trabzon'un Of ilçeleri arasındaki gönül köprüsü artarak güçleniyor. Özürlü çocukları ile yaşam mücadelesi veren Seran Yıldırım'a ve dokuz çocuğunu okutmak için çabalayan Kurnaz ailesine yardımlar gönderildi. Anneler günü dolayısı ile gönderilen yardım kolileri okula ve ailelere AK Parti Midyat ilçe teşkilatı teslim etti. Trabzon'un Of İlçesinden Mardin'in Midyat İlçesine geçtiğimiz günlerde gelen AK Parti Kadın Kolları Heyeti, Kardeşlik Köprüleri Kurdu. Aile Ziyaretleri
Gerçekleştiren AK Partili Kadınlar, 600 Öğrenciye Giyecek Yardımında Bulunmasının ardından şimdide kardeş okul ve yardıma muhtaç ailelere ihtiyaç malzemeleri gönderdiler. Trabzon'un Of ilçesi AK Parti Kadın Kollarının gönderdiği malzemeleri Midyat AK Parti İlçe Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları hummalı dağıttılar. AK Parti Midyat ilçe Başkanı Edip Demirdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşlik köprüleri kurulması için başlattığı hamle meyvesini Midyat'ta verdiğini belirterek "Geçtiğimiz ay gelen Of Kadın Kolları üyeleri Midyat'a kolileri ile birlikte gelmişlerdi. Bu ziyaretlerinde 600 öğrenciye giyecek yardımında bulunmuşlardı ve bazı ailelerimize çeşitli yardımlarda bulunmuşlardı. Şimdide gönül bağlarını güçlendirmek için Mehmetçik ilköğretim okuluna tekrardan kırtasiye, giyim malzemeleri göndererek yardımlarını sürdürdüler ve iki yardıma muhtaç ailemize de temel gıda malzemesi, giyim ve temizlik maddesi gönderdiler. Bunları dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde bizde bukardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek için Midyat ilçe teşkilatı olarak Of ilçesine gideceğiz" dedi.

Midyat AK Parti kadın kolları üyesi Zübeyde Demirdağ da gelen yardımları ulaştırmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Demirbağ, "Midyat ve Of ilçeleri artık gönül bağı ile bağlandı. Bu bağlar umarım diğer il, ilçe, belde ve köylerimizede yayılır" temennisinde bulundu.

Of kadın kolları üyelerinden Nurcan Hacıahmetoğlu da gönderdiği mesajda da; "Bundan sonra sık sık gönül köprüsü sayesinde yardımlarımız devam edecek. Birlik ve beraberliğimiz her alanda sürecek. Gönül bağlarımız her geçen gün artacaktır" denildi.
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Milli birlik ve kardeşlik projesi" kapsamında çalışma yürüttüklerini belirten Midyatlı kadınlar, "Of ve Midyat'ta sevgi köprüleri kuruldu. Tek yürek, tek vücut olduk" dediler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel