Of'ta uyuşturucu operasyonu

Trabzon'un Of ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir miktar uyuşturcu madde ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi de gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçenin Bölümlü beldesi ve Ça

Of'ta uyuşturucu operasyonu

Trabzon'un Of ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir miktar uyuşturcu madde ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçenin Bölümlü beldesi ve Çataldere köyünde ikamet eden S.B. ve M.T. isimli şahısların uyuşturucu madde bulundurduğu yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine şahısların ev ve eklentilerinde arama yaptı.

Aramalarda 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 17 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 750 gr kubar esrar ve 200 gr kenevir tohumu ele geçirildi. Olayla ilgili söz konusu 2 kişi gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler