Of'ta temiz okulum projesi

Özellikle öğrenci sayısının çok olduğu merkezdeki okullarda eğitim öğretim döneminin sonuna kadar çalıştırılacak olan elemanlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kayıtlı ihtiyaç sahibi kişiler, arasından seçilerek istihdama kazandırıldılar. Aile b

Of'ta temiz okulum projesi

Özellikle öğrenci sayısının çok olduğu merkezdeki okullarda eğitim öğretim döneminin sonuna kadar çalıştırılacak olan elemanlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kayıtlı ihtiyaç sahibi kişiler, arasından seçilerek istihdama kazandırıldılar. Aile bütçelerine katkı yapacak olmanın ve çalışarak bir şeyler üretmenin mutluluğunu yaşayan elemanlar, “Gerçekten çok mutluyuz, hem işimiz oldu hem de eğitim camiasının içinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah devletimizden razı olsun” dediler.

Okulların kapanmasıyla birlikte 17 İlköğretim Okulu ve 2 Ana Okulu’nu bakım ve onarımdan geçirerek 2010-2011 eğitim ve öğretim dönemine yetiştirdiklerine belirten Of Kaymakamı Tuncay Sonel, “İstedik ki çocuklarımız güzel ve şık mekanlarda eğitimlerine devam etsinler. Okullarımızda ki hizmetli eksikliğini bu şekilde gidermeye çalışarak hem aile ekonomisine katkı olsun istedik hem de yaz döneminde genel bakım ve onarımlarını yaptığımız okullarımızda öğrencilerimizin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda öğrenim görebilmeleri için ‘temiz okulum’ parolasıyla böyle bir proje yaptık” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler