Of'ta silah kaçakçılığı operasyonu

Trabzon'un Düzköy ve Of ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda ruhsatsız 3 tabanca, 2 tüfek ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri, silah ve mühim

Of'ta silah kaçakçılığı operasyonu

Trabzon'un Düzköy ve Of ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda ruhsatsız 3 tabanca, 2 tüfek ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri, silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen Düzköy ilçesindeki S.B, N.K ve R.K ile Of ilçesindeki A.Ç'nin evlerine operasyon düzenledi. 

Söz konusu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız 3 tabanca, biri mavzer, 2 tüfek, bir mavzer mekanizması, şarjörler ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi. 

Olayla ilgili gözaltına alınan S.B, N.K, R.K ile A.Ç. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel