Of'ta sigaraya karşı örnek proje

Konuyla ilgili konuşan Of Kaymakamı Eren Aslan, “Medya sektöründe çalışan ve misyonu olan bir vatandaşımızın örnek olacak şekilde sigarayı bırakmış olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Bir yıl önce bu gün sigarayı hayatından çıkararak çevresine örnek

Of'ta sigaraya karşı örnek proje
Konuyla ilgili konuşan Of Kaymakamı Eren Aslan, “Medya sektöründe çalışan ve misyonu olan bir vatandaşımızın örnek olacak şekilde sigarayı bırakmış olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Bir yıl önce bu gün sigarayı hayatından çıkararak çevresine örnek olan Adnan Ramoğlu’nu tebrik ediyorum. Bu davranışının herkese örnek olması en büyük arzumuzdur. Çünkü sigaranın sağlığımızı verdiği zararın yanı sıra yılda 30 milyar TL gibi bir parayı sigaraya harcıyoruz.
 
Milli gelirimizin bu şekilde heba olmasına izin vermemeliyiz. Sigara kullanmayan tüm vatandaşlarımızın en yakınından başlayarak sigarayı bırakmaları konusunda kendilerine yardımcı olsun. Bizlerde bugün itibariyle başlattığımız ‘Bırak Sigarayı Al Parayı’ projesi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım alan ve sigara kullanan vatandaşlarımızın sigarayı bırakmaları konusunda kendilerini ödüllendirme yoluyla teşvik etmek istiyoruz. Bu projeyle bir şekilde sigaraya başlayan ve bırakmakta zorluk çeken ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız hem sigarasız bir hayata merhaba diyecekler hem de para ödülün kazanarak ailesine, topluma örnek bireyler olacaklar” dedi.
 
Bir insanın kendine zarar verecek en büyük düşmanının sigara olduğunu belirten Adnan Ramoğlu ise “Gazeteci arkadaşlarımızla birlikte stresli bir mesleği icra ediyoruz. Her an her türlü kötü olaylarla karşılaşabileceğimiz haberler ortaya çıkabiliyor. O an bir tane değil belki de bir paket sigarayı bitirebilir insan. İşte o an kendimize ve ailemize en büyük kötülüğü yapmış oluyoruz. Çocuklarımızın baba deyip boynuna sarılabileceği babalarının yaşamasını istiyorsak en kısa zamanda sigarayı bırakalım ve ailemize en güzel hediyeyi verelim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler