Of'ta peyzaj çalışmaları devam ediyor

Of Belediyesi tarafından yürütülen peyzaj çalışmaları kapsamında çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. Of Belediye Başkanı Murat Saral, yaptığı açıklamada, uzun süredir devam eden doğalgaz boru hattı çalışmaları dolayısıyla şehir merkezindeki cadde ve sok

Of'ta peyzaj çalışmaları devam ediyor
Of Belediyesi tarafından yürütülen peyzaj çalışmaları kapsamında çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor.
 
Of Belediye Başkanı Murat Saral, yaptığı açıklamada, uzun süredir devam eden doğalgaz boru hattı çalışmaları dolayısıyla şehir merkezindeki cadde ve sokakların parkelerinin hasar gördüğünü belirterek, "Boru hattı döşeme ve ev bağlantılarının tamamlanmaya başlamasıyla, cadde ve sokaklarımızın parkelerini yenilemeye başladık. Merkezden sökülen eski parke taşları da mahallelerimizde kullanarak değerlendireceğiz" dedi.
 
Park ve bahçelerde de güzelleştirme çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Saral, şunları kaydetti:
 
"İlçemizi güzelleştirmek için imkanlarımız dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Atatürk Bulvarı, Kaymakamlık önü, Ankara Caddesi ve Of Uzungöl yolunun orta refüjünde çiçeklendirme ve peyzaj çalışmaları yaptık. Çalışmalarımız, altyapının tamamlandığı bölgelerde devam edecek. Halkımıza güzel bir şehir sunabilmek, yaşam standarlarını yükseltebilmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz."
 
Of Belediyesi tarafından yürütülen peyzaj çalışmaları kapsamında çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. Of Belediye Başkanı Murat Saral, çalışmaları yerinde inceledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel