Of'ta patasını alamayınca öyle bir şey yaptı ki!

Trabzon’un Of İlçesi Çamlıtepe Mahallesinde bulunan bir inşaat şirketinden alacağı olan 34 yaşındaki S.T,  şirketin ofisini giderek çalışanları dışarı çıkardıktan sonra yanında getirmiş olduğu benzini işletme içine serperek ateşe verdi.Alacağını alamadığı

Of'ta patasını alamayınca öyle bir şey yaptı ki!

Trabzon’un Of İlçesi Çamlıtepe Mahallesinde bulunan bir inşaat şirketinden alacağı olan 34 yaşındaki S.T,  şirketin ofisini giderek çalışanları dışarı çıkardıktan sonra yanında getirmiş olduğu benzini işletme içine serperek ateşe verdi.

Alacağını alamadığı gerekçesi ile S.T’nin ateşe verdiği işletmeden kaçan 54 yaşındaki H.Ö ayağı kayarak yere düşerek yaralandı. Kendine ait malzemelerin yandığını fark eden K.S (42) olay yerine geldiğinde ise şok oldu.

Malzemelerinin yandığını gören K.S, itfaiye ekiplerine haber verirken Of İlçe emniyeti de olayla ilgili inceleme başlattı. Polis ekipleri işyerini ateşe veren S.T’yi gözaltına alarak ilçe emniyet müdürlüğüne getirdi. Buradaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Polis ekiplerine ifadesinde K.S, “ Alacak verecek meselesi vardı aramızda bu nedenle işyerine gittim ve bir anda sinirlenerek bu olayı meydana getirdim. “dedi. Şahsın üzerinden bir adet kurusıkı tabanca çıkarken polis ekipleri olayla ilgili soruşturmasını devam ettiriyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler