Of'ta örnek proje: Onlarında yüzü gülüyor

Trabzon’un Of Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gerçekleştirilen “Onların da Yüzü Gülüyor” projesi kapsamında yardıma muhtaç aileler ev sahibi oluyor.İhtiyaç sahibi ailelerin topluma kazandırılması ve insanca yaşanabilir bir ha

Of'ta örnek proje: Onlarında yüzü gülüyor

Trabzon’un Of Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gerçekleştirilen “Onların da Yüzü Gülüyor” projesi kapsamında yardıma muhtaç aileler ev sahibi oluyor.

İhtiyaç sahibi ailelerin topluma kazandırılması ve insanca yaşanabilir bir hayat sürmeleri için yapmış oldukları projelerin kabul edilerek insanlarımızın yüzlerinin gülmesini görmek kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini belirten Of Kaymakamı Eren Arslan “Barınma Yardımı kapsamında Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımıza sunmuş olduğumuz projelerin büyük çoğunluğunun kabul edilmesi bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bu projeleri uygularken yardıma muhtaç ailelerimizin komşularından da önemli destekler aldık. Ben buradan kadirşinas Oflu vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Projelerimiz bundan sonrada artarak devam edecektir” dedi.

İstanbul’da işlerinin kötü gitmesi sonucu memleketi Of’a gelerek ailesiyle birlikte hayat mücadelesi vermeye başlayan ve proje kapsamında ev sahibi olan Yıldıray Kır “Allah devletimizden razı olsun. Nerede kalacağımı düşünürken devletim bana sahip çıktı ve başımı sokacak sıcak bir yuvaya kavuşturdu. Bu günlere gelmemde emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Bende inşallah çocuğumu en iyi şekilde yetiştirip vatanına milletine hizmet eden iyi bir birey olması için mücadele edeceğim” dedi.

Of Kaymakamlığı tarafından son iki yıl içerisinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’ne sunulan Barınma Yardımı projelerinden 10 aileye ev yapımı, 20 aileye ise bakım onarım yardımı yapılması için karar alınırken, yapılan çalışmalar sonrası 4 ailenin evleri teslim edildi. 6 aileye ise ev yapımı için çalışmalar devam ediliyor.

Yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla Sıraağaç köyünü ziyaret eden ve inşaatlar hakkında bilgi alan Kaymakam Arslan “Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından yeni onaylanan evlerimizi de en kısa sürede bitirerek vatandaşlarımızı sıcak yuvalarına kavuşturacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler