Of'ta Kuran-ı Kerim yarışması

Değişik ilçelerden 12 öğrencinin katıldığı yarışmada Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hacı Bayram Parmak 948 puanla birinci, Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammet Saka 937 puanla ikinci olurken, yarışmanın üçüncüsü ise 936 pu

Of'ta Kuran-ı Kerim yarışması

Değişik ilçelerden 12 öğrencinin katıldığı yarışmada Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hacı Bayram Parmak 948 puanla birinci, Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammet Saka 937 puanla ikinci olurken, yarışmanın üçüncüsü ise 936 puan alan Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Bekir Yıldız oldu. Of Sahil Günbatımı Tesisleri’nde gerçekleşen yarışma Kuran-ı Kerim’i yüzünden okuma Türkiye Birincisi İmam Hatip Ali Derman’ın tilavetiyle başladı.

Yarışmada bir konuşma yapan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, ”Hem hem dünya için hem de ahiret için güzel işler yapmak çok önemli. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Sonel ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere bir süpriz yaparak öğretmenleriyle birlikte bir hafta sonu uçakla İstanbul’a geziye gönderme sözü verdi. Yarışma sonunda Kaymakam Sonel yarışmaya katılan tüm öğrencileri, altın, ve ayakkabı ile ödüllendirdi. Ayrıca Of esnafının katkılarıyla hazırlanan çeşitli armağanlar öğrencilere ve öğretmenlere takdim edildi. Yarışmaya ilginin yoğunluğu dikkatleri çekerken, birinci olan Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hacı Bayram Parmak 8 Mayıs’ta Ordu’da gerçekleştirilecek olan Bölge Yarışması’nda Trabzon’u temsil etmeye hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler