Of'ta elektrik kesintisi!

Of ilçesinde Ömerağa Bulvarı ve Of Devlet Hastanesi çevresinde hat yenileme ve güçlendirme çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanıyor. TEDAŞ Of İlçe Şefi Ayhan Sarıkoç, yaptığı açıklamada, Ömerağa Bulvarı ve Of Devlet Hastanesi çevresinde çok arız

Of'ta elektrik kesintisi!

Of ilçesinde Ömerağa Bulvarı ve Of Devlet Hastanesi çevresinde hat yenileme ve güçlendirme çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanıyor.

TEDAŞ Of İlçe Şefi Ayhan Sarıkoç, yaptığı açıklamada, Ömerağa Bulvarı ve Of Devlet Hastanesi çevresinde çok arıza yaşandığını belirterek, ''Şikayetler üzerine yaptığımız incelemede hattın yetersiz olduğunu gördük. Hafta sonu olması münasebetiyle bugünü seçerek bu bölgede hat yenilemesi ve güçlendirme çalışması yapıyoruz'' dedi.

Çalışmalar nedeniyle esnaf ve vatandaşları elektriksiz bıraktıklarını ifade eden Sarıkoç, ''Ama onlara daha kaliteli hizmet verebilmek için bunu yapıyoruz. Bir günlük sıkıntının ardından artık bu bölgede arızalar yaşanmayacak'' diye konuştu.

Sarıkoç, Of'taki şebeke hattının yükü taşımadığını kaydederek, ''Hatlar maalesef eskimiş. Bırakın işyerlerini, evlerdeki yük bile çok artmış durumda. Artık neredeyse her evde klima var. Bu nedenle sık sık kesintiler yaşanmakta. Bunların azaltılması için de nakil hatlarının yenilenmesi ve güçlendirilmesi gerekiyor'' dedi.

Çalışmaların saat 18.00 sularında tamamlanması hedefleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel