Of'ta dogal gaz sorunu bitiyor

Of Belediye Başkanı Murat Saral, ''İstişarelerle ilçemizi daha kaliteli bir yer yapmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.      Bir restoranda verilen yemekte esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Saral, Ömerağa Bulvarı'n

Of'ta dogal gaz sorunu bitiyor

Of Belediye Başkanı Murat Saral, ''İstişarelerle ilçemizi daha kaliteli bir yer yapmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.      

Bir restoranda verilen yemekte esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Saral, Ömerağa Bulvarı'nın ilçenin önemli alanlarından birisi olduğunu belirterek, buranın güzelleştirilmesi için proje hazırladıklarını söyledi. 
   
İlçe için önemli projeleri olduğunu anlatan Saral, ''Yeni hastane projemiz son aşamaya geldi. Fidanlık alanına yapılacak yeni stadyumun ardından yeni hastanemizin yapımına başlayacağız. İrfanlı Mahallesi sahil dolgu alanı tamamlandı. Ayrıca doğalgaz sorunu bitme aşamasına geldi. İnşallah önümüzdeki kış ayında ilçemize doğalgaz girecek'' diye konuştu. 
     
Esnaf ile yaptıkları buluşmalarının devam edeceğini vurgulayan Saral, şöyle devam etti: 
   
''İş yoğunluğumuz nedeniyle esnafımıza ve halkımıza yeterince zaman ayıramadığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan sonra bu tür etkinliklere daha fazla zaman ayıracağız. Esnaf ve halk buluşmalarımız sürecek. Bu buluşmalar bizlere fikir veriyor. Esnafımızın ve halkımızın düşüncelerini alıyoruz. İstişarelerle ilçemizi daha kaliteli bir yer yapmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.'' 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel