Of'ta araba sürme hevesi canından etti...

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Of ilçesinde ilginç bir olay meydana geldi. İlçede yaşayan Ö.C, ehliyet almak üzere sürücü kursuna kayıt oldu. Kursta; Direksiyon eğitimi için araç başı eğitim dersine katılan C.Ö’nün (30) başına burada talihsiz bir ol

Of'ta araba sürme hevesi canından etti...

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Of ilçesinde ilginç bir olay meydana geldi. İlçede yaşayan Ö.C, ehliyet almak üzere sürücü kursuna kayıt oldu. Kursta; Direksiyon eğitimi için araç başı eğitim dersine katılan C.Ö’nün (30) başına burada talihsiz bir olay geldi. Diğer Kursiyerler ile birlikte direksiyon eğitim almak üzere araca binen C.Ö kendisine sıra gelmesini beklerken arka koltukta hayatını kaybetti.

Görgü tanıklarına göre; “C.Ö, araba süreceği için çok heyecanlıydı. Başka bir kursiyerin aracı sürmesini aynı araçta takip ediyor ve sıranın kendisine gelmesini bekliyordu. Bu sırada fenalaşarak hayatını kaybetti.” bilgilerine yer verdiler. C.Ö’nün ölümü sonrası olay yerine Of İlçe jandarma Komutanlığı ekipleri giderek incelemelerde bulundu.

Of Cumhuriyet başsavcılığınca talihsiz adamın cansız bedeni kesin ölümü için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Burada yapılacak incelemeler sonucunda C.Ö, heyecandan mı öldüğü yoksa başka nedenden dolayı mı öldüğü araştırılacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler