Of'ta Adana Demirspor'a yemek

Spor Toto 2. Lig’de bugün Ofspor-Adana Demirspor arasında oynanan ve 1-0 konuk Adana Demirspor’un üstünlüğü ile sonuçlanan maçın ardından Adanalı olan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Adana Demirspor kafilesine yemek verdi.Of İlçe Stadında oynanan maçın ardında

Of'ta Adana Demirspor'a yemek

Spor Toto 2. Lig’de bugün Ofspor-Adana Demirspor arasında oynanan ve 1-0 konuk Adana Demirspor’un üstünlüğü ile sonuçlanan maçın ardından Adanalı olan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Adana Demirspor kafilesine yemek verdi.

Of İlçe Stadında oynanan maçın ardından düzenlenen yemeğe Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Ekrem Kandemir, Futbol Şube Sorumlusu Ertan Sümer, Sportif Direktör Ahmet Ceyhan, Teknik Direktör Soner Tolungüç ve futbolcular katıldı.

Karadeniz‘in yöresel yemekleri balık ve köfte ikram edilen oyuncular, Of Halk Oyunları ekibinin müzikli gösterilerini de izlediler. Kaymakam Tuncay Sonel tarafından yöresel çeşitli hediyelerin ikram edildiği yemeğin ardından Adana Demirspor Kulübü 2.Başkanı Ekrem Kandemir, “Bizi Of’ta en iyi şekilde ağırlayan Adanalı hemşerimiz sevgili Of Kaymakamımız Tuncay Sonel’e teşekkür ederiz‘‘ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler