Of'ta 3 yıllık uygulama sona erdi

Belediye Başkanı Murat Saral, yaptığı açıklamada, parkomat uygulamasının belediyeye ciddi anlamda bir yük getirdiğini belirterek, ''Geliri maalesef giderleri karşılayamıyordu. Tahsilatta sıkıntılar yaşanıyordu, personel yetersiz kalıyordu. Bu nedenle bu u

Of'ta 3 yıllık uygulama sona erdi

Belediye Başkanı Murat Saral, yaptığı açıklamada, parkomat uygulamasının belediyeye ciddi anlamda bir yük getirdiğini belirterek, ''Geliri maalesef giderleri karşılayamıyordu. Tahsilatta sıkıntılar yaşanıyordu, personel yetersiz kalıyordu. Bu nedenle bu uygulamayı bitirmeyi uygun gördük'' dedi. 


Yaz mevsimi nedeniyle ilçede çok ciddi bir trafik yoğunluğu yaşandığını ifade eden Saral, ''Belediye olarak Sanayi Caddesi üzerindeki dolgu alanını ücretsiz otopark olarak tahsis etmiştik. Bu alanın açılmasıyla park sorununu bir nebze olsun çözmüştük. İnşallah okulların açılmasıyla mevcut otogarımızı da Liman mevkisinde geçici otogar olarak dizayn ettiğimiz alana taşıyacağız ve mevcut otogarın yerini de halkımıza otopark yeri olarak tahsis edeceğiz'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler