Ofspor'dan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Ofspor Kulüp Başkanı Olcay Saral, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ederek verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, Ofspor’un bölge ve Türk futb

Ofspor'dan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Ofspor Kulüp Başkanı Olcay Saral, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ederek verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, Ofspor’un bölge ve Türk futboluna çok önemli katkılar sağladığını belirterek, aynı katkıları bundan sonra da beklediğini söyledi.

Uzun yılar Of’ta hekimlik yaptığını ve bu nedenle Of’un kendisinde yarı bir yeri olduğunu kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu ellerindeki imkanlar ölçüsünde spora ve sporcuya destek vermeye gayret göstereceklerini söyledi.

Ziyarette Başkan Gümrükçüoğlu’na katkılarından dolayı plaket ve üzerinde ‘Gümrükçüoğlu OF’ yazılı forma hediye eden Saral, Trabzon ve Türk futboluna en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel