Of'daki öğrencilere ödül gezi

Trabzon’un Of ilçesinde geçtiğimiz ay düzenlenen İmam Hatip Liselerarası Kuran-ı Kerim Okuma İl Birinciliği Yarışması’nda başarılı olan öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Çanakkale ve İstanbul’a geziye gönderme sözü veren Of Kaymakamı Tuncay Sonel, söz

Of'daki öğrencilere ödül gezi

Trabzon’un Of ilçesinde geçtiğimiz ay düzenlenen İmam Hatip Liselerarası Kuran-ı Kerim Okuma İl Birinciliği Yarışması’nda başarılı olan öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Çanakkale ve İstanbul’a geziye gönderme sözü veren Of Kaymakamı Tuncay Sonel, sözünü tuttu.

Değişik ilçelerden 12 öğrencinin katıldığı yarışma sonunda tüm öğrencilere altın takarak onları öğretmenleriyle birlikte geziye gönderen Of Kaymakamı Tuncay Sonel, “Sevgili çocuklarımız ve onları yetiştiren öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır. Bu gezilerde kendilerine destek olan hayırseverlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Profesyonel rehber eşliğinde Çanakkale ve İstanbul’un tarihi ve kültürel yerlerini gezerek unutulmaz anlar yaşayan öğrenci ve öğretmenlerden Ali Sabri Korkmaz, Kaymakam Tuncay Sonel’e teşekkür ederek “Çok kaymakamlarla çalıştım. Ama böylesine içten, samimi ve başarılı insanı takdir etmesini bilen bir amirle ilk kez çalışıyorum. Bu da bizim çalışma şevkimizi arttırıyor. Çanakkale gezisi esnasında bu toprakların nasıl ve ne zorluklarla kazanıldığını hissediyorsunuz ve duygulanıyorsunuz. Herkesin buraları gezmesinin tarihimizi anlaması açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bizlere bu fırsatı tanıyan sayın Kaymakamımıza tüm arkadaşlarım ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Of’ta daha önce de okul öncesinde başarılı 10 öğretmen Selanik gezisi, okuma yazma kampanyalarında başarılı olan 10 öğretmen Halep-Şam, 24 Kasım’da 24 Öğretmen İstanbul, ÖSS’de başarının üç katına çıkmasından dolayı 5 lise Müdürü İtalya- Venedik gezisi, Of’ta Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün Projesi kapsamında 585 engelliye verilen hizmetlerden dolayı 30 sağlık personeli Güneydoğu gezisi ve son olarak yine 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla 24 öğretmeni Paris ve Dubai gezileri ile ödüllendirilmişlerdi.

Özel bir Tur şirketi ile anlaşılarak gerçekleştirilen geziye Öğretmen ve Öğrencilerin yanı sıra, yarışmada jüri üyesi olan Of Müftüsü Mehmet Genç ve Dernekpazarı Müftüsü Abdullah Aksoy da katıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel