Of'da dayak yiyen PKK'lı savcılıkda

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Of İlçesinde İstanbul ilinde polise yönelik saldırıda şehit olan polis Memuru Kenan Kumaş için bir sosyal paylaşım sitesinde paylaşım yapan S.D, isimli şahsı tehdit eden ve “Ben PKK’lıyım” diyen Ağrı nüfusuna Kayıtlı M

Of'da dayak yiyen PKK'lı savcılıkda

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Of İlçesinde İstanbul ilinde polise yönelik saldırıda şehit olan polis Memuru Kenan Kumaş için bir sosyal paylaşım sitesinde paylaşım yapan S.D, isimli şahsı tehdit eden ve “Ben PKK’lıyım” diyen Ağrı nüfusuna Kayıtlı M.K, ilçede gerginlik yaşanmasına neden olmuştu.

İlçede yaşayan bir kısım kişilerce İlçenin Çarşıbaşı Mevkiinde darp edilerek İlçe Polis Merkezine getirilen M.K, buradaki polisler tarafından linç edilmekten kurtuldu. Gerginlik saatlerce sürse de İlçe Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürü halkı sakinleştirmeyi başarmıştı. M.K’nın tehdit ettiği S.D, ilçe emniyet müdürlüğüne gelerek şahıs hakkında şikayetçi olmadı.

Vatandaşlar tarafından darp edilen M.K, Küfür ettiği polisin meslek taşları tarafından kurtarıldıktan sonra hakkında Suçu ve Suçluyu Övmekten işlem yapılarak gözaltına alınarak Bugün Trabzon Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Buradaki ifadesinde M.K, söylediklerinden ve yaptıklarında pişmanım dedi.

M.K, “ Benim aslında PKK ile bir bağlandım yok. Sadece doğululara küfür ettikleri için bende böyle bir şey yazdım. Sonrasında ise yazdıklarımdan çok pişman oldum.”dedi. Şahsın buradaki kimlik tespitinde gerçek yaşının da 18’den küçük olduğu için İfadesi Avukat huzurunda alındı. Daha sonra M.K, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler