Of yeni Başhekimine kavuştu!

Kurtuluş, Of Devlet Hastanesinin bugünlere gelmesinde emeği bulunan tüm çalışanlara teşekkür ederek, ''Bayrak yarışında hepimiz bayrağı bir adım daha ileriye götürmek için mücadele ediyoruz. Bizden önce burada görev yapan arkadaşlarımız bu bayrağı oldukça

Of yeni Başhekimine kavuştu!

Kurtuluş, Of Devlet Hastanesinin bugünlere gelmesinde emeği bulunan tüm çalışanlara teşekkür ederek, ''Bayrak yarışında hepimiz bayrağı bir adım daha ileriye götürmek için mücadele ediyoruz. Bizden önce burada görev yapan arkadaşlarımız bu bayrağı oldukça iyi yerlere taşımışlar. İyi hizmetlerde bulunmuşlar. Bizler de bu bayrağı daha iyi yerlere taşımaya gayret edeceğiz'' dedi.

Of Devlet Hastanesinin bir bölge hastanesi gibi çalıştığını ifade eden Kurtuluş, ''İnsanlarımıza en iyi, en kaliteli hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Hastalarımızın başka hastanelere sevk edilmeden burada tedavi olmalarını sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. En kısa sürede kadromuzdaki eksiklikleri gidereceğiz. Kapımız herkese açık olacak. En ufak bir sıkıntı yaşayan vatandaşımızın direkt bize ulaşmasını istiyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel